Technisch onderhoud

Om de bedrijfszekerheid van uw keukenventilatiesysteem te garanderen kunnen wij ook een jaarlijks technisch onderhoud verzorgen. Dit technisch onderhoud dat volledig op maat is gemaakt voor uw installatie, zorgt er voor dat alle slijtagegevoelige componenten worden gecontroleerd op hun goede werking en efficiëntie. Indien blijkt dat een onderdeel toch moet worden vervangen, ontvangt u hiervoor van ons eerst een offerte.

Dienst na verkoop

Mocht er ondanks alle goede zorgen toch nog iets mis lopen met uw installatie, staat ons team klaar om u te helpen. Wij kennen uw installatie en bekijken uw dossier voor wij naar u komen. Zodoende hebben wij reeds het nodige materiaal bij en verloopt de herstelling snel en efficiënt.

Tijdens de werkuren ( 8u/16u) neemt u contact via het telefoonnummer : +32 52 365 751 of mail naar depannage@dekobra.be. Indien mogelijk geven wij u een raming van de kosten. Voor dringende herstellingen kan u 24/7 bellen naar het nummer +32 496 568 100.

Hygiënisch onderhoud

Wij kunnen u ook een complete reiniging en desinfectie van uw installatie aanbieden. Hiervoor komt één van onze medewerkers langs om de vervuilingsgraad vast te stellen.

Een dergelijke reiniging van de filters, kanalen en ventilatoren zorgt er voor dat men terug een hoger rendement van de installatie bekomt. Niet alleen de algemene hygiëne, maar ook de grotere brandveiligheid is hier van groot belang. Na afloop bezorgen wij u een attest dat erkend wordt door het Ministerie van Volksgezondheid en de verzekeringsmaatschappijen.

Onderhoud brandbeveiligingsinstallatie

Indien u in uw keuken ook een automatische blusinstallatie heeft van het merk “Range-Guard” of “Kitchen Knight” kan u hiervoor ook een technisch onderhoud bekomen. Om de efficiënte werking van het systeem te garanderen schrijven de fabrikanten een halfjaarlijks onderhoud voor door onze erkende techniekers.

Tijdens de werkuren ( 8u/16u) neemt u contact op via het telefoonnummer : +32 52 365 751 of mail naar maintenance@dekobra.be.

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search