Word jij onze nieuwe collega?

 In Vacature

Inside Sales Engineer

Omschrijving Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je behandelt lastenboeken, je stelt prijsoffertes op met behulp van een selectieprogramma en je stuurt deze daarna door naar de klant. Je wint technisch advies in aangaande de producten die je behartigt. Je speelt in op de vragen van de klanten en anticipeert op onverwachte situaties. Je houdt je productkennis op peil en blijft deze verder ontwikkelen. Je maakt deel uit van een dynamisch team, binnen een sterk groeiend bedrijf en je bent in contact met nieuwe en uitdagende projecten in Horeca en grootkeukenbouw.

Profiel Je hebt minstens een Bachelorsdiploma (of gelijkwaardig door ervaring) op zak in een technische of wetenschappelijke richting. Ervaring in de HVAC-sector (Verwarming – Ventilatie – Klimaattechniek) is een mooi pluspunt. Je bent Nederlandstalig en je kan je vlot uitdrukken in het Frans. Kennis Engels en Duits betekenen een mooie troef. Je kan goed overweg met de gangbare MS Office toepassingen. Je bent commercieel ingesteld en je bent vlot aan de telefoon. Je bent goed georganiseerd en punctueel. Je houdt ervan om initiatief te nemen en je werkt graag zelfstandig. Schuilt er een echte “problem solver” in jou? Dan ben jij de persoon waar naar wij op zoek zijn!

Aanbod We bieden een interessante en uitdagende job met doorgroeimogelijkheden aan, een hoge mate van autonomie en dit in een dynamisch bedrijf met 50 jaar ervaring op de Belgische markt. Een volledig Belgische KMO met moderne eigen productiecapaciteiten. Naast een competitief salaris bieden wij een aantrekkelijk pakket aan van extralegale voordelen. Het betreft een job met een contract van onbepaalde duur op voltijdse basis.

Interesse? Aarzel dan niet om jouw curriculum vitae samen met je motivatiebrief per mail te sturen naar: De Kobra – ter attentie van François Segers – francois.segers@dekobra.be

Recent Posts
Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search